fredag den 8. april 2011

Midori-ku, Saitama-shi, 2011/04/09

Jeg har været alene i Tokyo for første gang i dag, og benyttede naturligvis lejligheden til at spilde seks timer i Akibe. Men mere om det lidt senere.

Jeg ville egentlig bare skrive at jeg ikke rigtig mærkede noget til det jordskælv, som i Danmark åbenbart er blevet blæst op til at være tegn på verdens ende.

Vel var det 7.1 på Richtrer-skalaen, men Japan har altså sådan nogen en gang imellem, og der er jo øget seismisk aktivitet efter det store M9.0 jordskælv, så hvordan nogen kan være overrasket er over min fatteevne.

For at få alle mlidt ned på jorden: Der var flere aflyste tog i Tokyo i dag på grund af den kraftige blæst vi har i øjeblikket end på grund af jordskælvet(Henholdsvis 5 og 1). Det tog der var aflyst på grund af jordskælvet var Shinkansen, og det fordi en af stationerne oppe nordpå var blevet beskadiget, ikke pga. skader i Tokyo.

IOW: Fald ned. Medierne elsker at køre det her op til noget det ikke er. Jeg er her, og jeg føler mig tryg. Ganske vist var det kraftigt, men ikke mere end at jeg ikke orkede flytte mig fra min seng.

1 kommentar:

  1. Der skal vel også en del til, før du flytter dig fra din seng.

    SvarSlet